Step Lock

Kombinerad fotplatta och styrlås till elsparkcykel

Step-Lock är en svensktillverkad produkt med material av hög kvalité. Den är även designskyddad inom EU.


Step-Lock är ett tillbehör som breddar fotplattan på din elsparkcykel och ger en bekväm körställning.
Fotplattorna på de flesta elsparkcyklar är mycket smala och kan tvinga både rygg och höft till en snedvridning då fötterna inte kan stå jämfota. Detta tillsammans med ojämnheter i vägbanan och därmed skakningar i kroppen gör att denna obekväma körställning även kan skapa obehag på sikt.
Step-Lock är en 25 cm bred fotplatta som placeras över den ordinarie fotplattan och gör att även stora fötter kan stå jämfota vilket ger en mer ergonomiskt och bekväm körställning.

Den 25 cm breda fotplattan ger en bekväm jämfota körställning som avlastar både rygg och höft. Bilden visar skostorlek 44. (hänglåset hindrar fotplattan att glida framåt).

Step Lock

Step-Lock är även ett smart lås till din elsparkcykel.
Step-Lock har en form som gör att den i framskjutet läge tillsammans med hänglåset låser fast fotplattan och samtidigt låser framhjulet i snedställt läge. Step-Lock fungerar då som ett styrlås.
Då styret är snedställt går elsparkcykeln inte att köra eller att rulla bort på ett enkelt sätt. Om elsparkcykeln har ett fällbart styre kommer styret inte heller att kunna fällas rakt mot bakhjulet vilket gör det svårare att bära bort elsparkcykeln.

I framskjutet läge låses fotplattan fast med hänglåset samtidigt som styret med framhjul då blir låst i snedställt läge.

Step Lock

Step-Lock måttanpassas för att säkerställa att den passar på din elsparkcykel.

Step Lock är en Aluminiumplåt klädd med räfflat gummi och stålförstärkta låsgavlar. Step-Lock som är en svensktillverkad produkt med material av hög kvalité är även designskyddad inom EU.

Step LockLireco
Sadelvägen 22, 806 31 Gävle
Tel. 026 - 13 09 64
Mob. 070 - 655 32 04
E-post. info@lireco.nu

© Copyright Lireco 1993-2016